terug naar onze homepage

Ons kennel en sitelogo

streep.gif (2998 bytes)

een email aan ons verzenden

De Week van Boris
(Door Ruben & Loes  Castelein)


 

Onze lieve Boris is niet meer
Op 15 juni om 15.20 hebben wij onze lieve Boris moeten laten inslapen.
( 31-Maart 2007 t/m 15 Juni 2007)


Onze lieve brave Boris met al zijn gekke lieve en ondeugende dingen, altijd in voor een spelletje en niet te vergeten de heerlijke knuffels die hij kon geven....heeft de strijd verloren aan zijn hartje.... zijn longen raakte vol vocht en als we hem niet hadden laten inslapen die vrijdagmiddag had hij misschien nog 2 dagen heel benauwd kunnen leven, en verdrinken in het vocht wat in zijn longen zat. Dat konden we onze grote lieverd niet aan doen, en op vrijdagmiddag 10 voor half vier is hij heel rustig in mijn armen gestorven. Onze lieverd is niet meer, en terwijl hij zijn eerste prikje kreeg om te gaan slapen heb ik hem verteld waarom we dit deden, dat we hem niet wilde laten verdrinken in zijn eigen vocht wat in zijn longen zat...toen werd zijn hoofdje  zwaar en ik trok hem op mijn schoot en streelde zijn lieve hoofd en zijn grote zwarte dopneus en zo is Boris heel rustig op mijn schoot en in mijn armen ingeslapen.
 

 

Nu  heb ik Boris belooft "De Week van Boris" netjes voor hem af te sluiten als hij zou overlijden, dat was ongeveer 2 weken terug voordat hij overleed..... toen ik het tegen hem zei  kreeg ik een heerlijke lik over me kin..... ik vond dat een teken dat hij dat een goed idee vond oftewel zoals Boris zou zeggen een VETCOOLIDEE, en ja wat je belooft moet je doen nietwaar. Dus daar gaan we....hoe moeilijk ik dit ook vindt,  ik zet de foto's van de laatste twee en een halve maand van Boris naast mijn/zijn verhaal.

Vanaf zijn verjaardag 31 maart is onze Boris elke keer een klein stapje achteruit gegaan. En dat kon je ook wel aan hem zien hoor.....maar zoals een stoere Bouvier betaamt laat je dat natuurlijk aan niemand zien.....alleen als je hem goed kende zag je echt wel dat hij sneller moe was omdat hij veel sneller dan anders ging liggen. Hij kreeg van ons bijtbotten zoveel hij maar wilde want ja hij moest toch ergens zijn energie op kwijt want ja renneuuhhhhh dat zat er voor onze lieverd niet meer in!!! Maar botbijten vond hij echt wel een ....................


heerlijke bezigheid en met een heerlijke vieze bijtbotbaard kon je dan een lekker knuffel van hem krijgen als dank voor zijn heerlijke bijtbot....het was ook zo lieverd!!! En toen zijn grote vriend Men Peter en mevr Alice nog een dagje op visite kwamen vond hij dat echt helemaal te gek....van jong puppie af aan was hij helemaal gek op ZIJN Men Peter en het is nog een wonder dat men Peter zijn neus eraan zit hihihihi

Ach ja dat klikte van begin af aan tussen die twee, daar kwam je egggggg niet tussen...... En mevr Alice ja die kon ook niet stuk hoor die had altijd heerlijke koekjes en bijtbotjes bij haar en ook dat wist Boris heel goed, hij wist dan precies waar hij moest zijn ....... jaja bij zijn grote vriendin Alice!!! Ook had Alice de laatste keer een prachtige supergave......

Speel voor hem meegenomen, waar hij al schuddenkoppend mee rond heeft gelopen in de kamer en tuin hihihi
Peter en Alice dank jullie wel voor altijd ff dat telefoontje over hoe het met Boris ging en wat de dokter gezegd had.....en woorden van troost als ik ff verdrietig was...eggg super ....kanjers zijn jullie...... en we zijn zo blij dat jullie hem nog een keertje in levende lijve hebben mogen zien voordat hij moest inslapen!!


En als het mooi weer was en zo rond koffietijd was het altijd tijd voor een dentalcare, en terwijl ik me koffie met een koekje buiten voor de achterdeur opdronk lag Boris lekker koel binnen op de mat maar toch zo dat we elkaar konden zien,

En ja Boris mocht zich niet zoveel inspannen, maar ja de 5minuten cuppiegekte werd maar 1 minuutje cuppiegekte, maar dan had hij wel ff lekker plezier hoor.... hij liep dan van ggrr ggrr grrr stopte dan keek me aan en ik.... zei BOEHHH en rennen joh dat hij dan weer deed........ de lieverd, die altijd zo aan het rennen geweest was werd nu al moe na 1 minuutje gek doen....maar weet u dat wilde we hem niet onthouden hoor, deed hem zo goed als hij ff lekker gek kon doen..... en ja als hij TE lang doorging dan leide ik hem af met een bijtbot en gek genoeg........ DAT WERKTE ALTIJD hihihihihih maar kijk hier is onze Boris aan zo rensessie bezig.....

 

lang leve onze grotere tuin want zo kon hij toch nog ff heerlijk  zijn beentjes strekken!!! En ja de volgende foto's zijn de laatste die we van Boris hebben genomen bij ons achter in de tuin.


Ondertussen was ons nieuwe boevepuppie Xero geboren en omdat we Boris zijn pakkie gingen knippen konden we gelijk even ons puppekind zien...ja Boris niet natuurlijk want Xero was nog maar 2 dagen oud, en voordat Boris zijn pakkie geknipt werd hebben we even om een hoekje gegluurd naar onze kleine Xero, OhhHH wat hebben Ruben en ik geduimd dat Boris hem zou kunnen helpen opvoeden, maar helaas het mocht niet zo zijn. Hierbij willen wij ook Leon en Marianne bedanken voor al Boris zijn mooie pakkies knippen in de afgelopen 4 tot 5 jaar en ook voor alle telf, smsjes, en lieve kaartjes toen Boris nog ziek was en na zijn overlijden, thanks ook voor ons nieuwe zonnestraaltje Xero en alle steun die jullie aans ons gegeven hebben.


Deze foto's spreken voor zichzelf
Boris onze verwende boef, de versierder en knuffelaar

En zoals u kan zien .... er werd geknuffeld en Boris werd erg verwend de laatste maanden dat kan u zeker wel zien, tja die foto van de bbq ja DIE laatste hapjes op de kleine bbq  waren voor Boris ennnnnnn dat kon Boris wel waarderen, al bleef hij er wel bij zitten want hij luste graag zijn vlees graag medium gebakken hihihihihihi

Een extra bedankje voor
Cennie en Tona, Jan en Anja, moeders en Marlena (mijn mams) allemaal bedankt voor het luisterend oor zomaar ff dat telefoontje met ..... hoe gaat het zus...off hoi met Tona hoe is het vandaag.....Ha die Loes hoe gaat het..........mijn mams die me opgevangen heeft toen ik thuis kwam van de dierenarts zonder Boris en me gesteund heeft toen ik de moeilijke  telefoontjes moest plegen om iedereen van de boeffiefam op de hoogte te stellen van Boris zijn overlijden, bedankt mam....... en moeders voor alle troostende woorden die je zei door de telf.....ons buurtje Ilse die als we weg waren voor een vergadering of naar een verjaardag op onze Boris paste hem uitliet en vertroetelde en nasi voor hem kookte. De dierenartsen in Sas van Gent Dokter davids, Marieke en vooral Stephanie die mij heel erg bijgestaan heeft  tijdens het inslapen van onze Boris, De dierenkliniek in Merelbeke....... en Achim en Tanja  en Annette voor troostende woorden per msn en e-mail.

De grootste bouvier webside van Nederland ging 24 uur offline  uit eerbetoon
voor onze en voor Anton en petra's lieve Boris
thanks Anton en Petra was echt supermooi en super lief van jullie.

Ook de website's van From Looally en Pedrolooparis hoeve en de site van Timbo gingen voor 24 uur offline..... thanks we vinden dit echt zo superlief van jullie!!
 En op de site van monique "Boris zijn frisbee vriendin" staat een eerbetoon
en Chantewa had haar weekje aan haar e-mailvriendje gewijd met een prachtig gedicht!
Heel erg bedankt  dit vinden wij echt super!!

En dan alle mensen die de week van Boris  gelezen hebben en meegeleefd hebben met Boris de laatste 2 maanden al die lieve prachtige berichtjes en sterkte wensjes en kaarten en telefoontjes en gedichtjes van u, echt geweldig en toen onze Boris overleden al die berichtjes op het forem, ja daar werden we stil van!
Namens Ruben en mij en ik weet zeker ook van Boris
Heel erg bedankt daarvoor!!

----------------------------------------------------------------------


Weet u we wisten dat hij ziek was en dat het allemaal niet lang meer zou mogen duren, maar we hebben met zijn drietjes  in de tijd die ons nog restte, er alles aan gedaan zo veel mogelijk nog van elkaar te kunnen genieten,.. natuurlijk kwam het afscheid TE snel, en we missen hem ook vreselijk, het is zo stil in huis zonder Boris ppffff dat valt niet echt niet mee hoor.... maar over een tijdje komt onze Xero bij ons wonen en ik denk echt dat Boris wel eens contact met hem zal opnemen over wat voor projecten Xero wel allemaal kan uithalen hihihi we wachten het af...en gaan het mee maken over een paar weekjes.
Tja lieve allemaal en zo komt er Te vroeg een einde aan een verhaal van een hele lieve Boef met een gouden karakter, een boef die altijd een heleboel ondernam en beleefde in zijn leven, met een paar ogen die je aan konden kijken dat je smolt en het hem gelijk weer vergaf als hij wat  uitgehaald had ...heerlijk ondeugende lieve ogen die je ook duidelijk konden maken dat hij wel een bijtbot lustte en of een pannekoek met spek, maar vooral als hij toe was een een dikke knuffel, want knuffelen kon hij als de beste!!!
Gelukkig hebben we nog een machtige foto, daar staan we mooi met drietjes op.............


Rust zacht lieve Boris


En bedankt Lieverd voor de 5 prachtige jaren dat je bij ons was, je was een superhond met een gouden hart en we zullen je nooit vergeten....Rust zacht ons boeffie, je zit voor altijd in ons hart.
wij sturen een dikke knuffelkus naar de hondenhemel en zoals jij altijd deed.......
komttiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
KNUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
van je baasjes Ruben en Loes


 


 
 

horizontale streep  
© 2007 Ruben & Loes  Castelein