v.h.Cupressocyparis Hof

31 maart 2002 werd bij ons Boris-Istra v.h.Cupressocyparis hof geboren en kwam terecht bij Loes en Ruben Castelein.
Wat begon met enkele foto's naar ons toesturen groeide toen uit tot het populairste rubrieksonderdeel van onze websites.
Elke zondag keken bouvierliefhebbers uit na de nieuwe verhalen die werden geschreven en gemaakt door Ruben en Loes.
Door het succes zijn er inmikddels veel verhalen geschreven en gemaakt door bouvierliefhebbers die een poging doen het succes te evenaren.
Maar tot de dag van vandaag kunnen we zeggen dat alle pogingen het niet hebben gehaald bij de week van Boris. 
Waarom? eigenlijk simpel want de week van Boris is het levensverhaal geworden van een bouvier die vanaf dag 1 tot zijn overlijden op de veel te jonge leeftijd van 5 jaar op foto is vastgelegd met de verhalen die hij daarbij wekelijks meemaakt.
Loes en Ruben hebben met de Week van boris een dagboek gemaakt die inhoudelijk tot de top behoort van wat over de bouvier is geschreven.
Veel lees plezier.


Naar de week van Boris


Leestip

Videogalerij

Filmpjes galerij
Vanaf het begin dat wij internet betraden publiceren wij regelmatig filmpjes die wij hebben gemaakt.Deze filmpje zijn terug te vinden op ons Youtube kanaal .

Een pup uit onze kennel

Als u uiteindelijk na zorgvuldig overwegen tot de conclusie bent gekomen dat een puppy uit onze kennel u aanspreekt dan kunt u bij nestverwachting zien wanneer wij ongeveer weer pups verwachten. Om…

Onze nesten

Vanaf het moment dat wij op het internet aanwezig zijn brachten wij uitgebreide foto en video reportages van onze nesten online. Dit werd altijd gedaan in de speciale rubriek die wij toen…